Policijsko poročilo, dne 23. september 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 266 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

8 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in sedemnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo okoli 17.30 ure obravnavali v križišču Braslovče - Letuš – Parižlje, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v osebno vozilo, ki je stalo v križišču. Voznik osebnega vozila se je v trčenju lažje poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

S področja kriminalitete izpostavljamo tatvini.

Na območju Dravograda smo obravnavali tatvino fasadne mreže. Neznani storilec je iz zunanjega skladišča podjetja ukradel 30 rol fasadne mreže, vredne dobrih 1.100 €.

Z deponije na območju Velenja so neznani storilci ukradli več odpadnih kompresorjev in klimatskih naprav.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj