Policijsko poročilo, dne 23. junij 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 303 klice občanov. 77 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in šestnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo danes okoli pol treh zjutraj obravnavali v Bukovski vasi, kjer je 64-letna voznica zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zapeljala s ceste in z vozilom pristala v jarku.

Na Teharju smo sinoči obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki jo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je imela dobri dve promili alkohola v krvi. Voznico smo pridržali do streznitve, sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trinajstkrat.

Mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica

Komentiraj