Policijsko poročilo, dne 23. maj 2019

Na območju Policijske uprave Celje je bilo včeraj razmeroma mirno.

Od obravnavanega dogajanja izpostavljamo poskus vloma v gostinski lokal, tatvino kolesa, dve tatvini goriva in zaseg vozila.

Tatvini goriva – Šempeter v Savinjski dolini in Latkova vas

V Šempetru v Savinjski dolini je neznani storilec iz rezervoarja avtobusa ukradel okoli 200 litrov goriva.

Tatvino goriva smo obravnavali tudi v Latkovi vasi. V tem primeru je storilec okoli 300 litrov goriva ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Tatvina kolesa - Velenje

Iz kolesarnice bloka na Kardeljevem trgu v Velenju je neznani storilec ukradel kolo znamke Cube, črno rdeče barve z modro črto. Po oceni lastnika je kolo vredno okoli 400 €.

Vlom v gostinski lokal – Ravne na Koroškem

Danes, okoli pol štirih zjutraj, smo bili obveščeni o poskusu vloma v gostinski lokal v Ravnah na Koroškem. Storilec je poskušal v lokal vlomiti skozi okno, ki ga je poškodoval. Storilca je najverjetneje pregnal alarm, ki se je sprožil.

Zaseg vozila – Črna na Koroškem

Na območju Črne na Koroškem smo včeraj zasegli vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in močno pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel skoraj dve promili alkohola v krvi.

Ob tej priložnosti znova opozarjamo vse udeležence cestnega prometa, da je alkohol v prometu zelo nevaren. Skoraj polovico letošnjih smrtnih prometnih nesreč na našem območju, so povzročili udeleženci, ki so bili pod vplivom alkohola, tako vozniki kot tudi pešci.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje.

Komentiraj