Policijsko poročilo, dne 22. februar 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 679 klicev občanov. 191 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Cestni promet

S področja cestnega prometa poročamo o šestih prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Šestim voznikom, ki so vozili brez vozniških dovoljenj smo zasegli vozila.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo sedemkrat ukrepali v zasebnih in trikrat v javnih prostorih.

Kriminaliteta

Na območju Braslovč je v petek neznani storilec iz nenaseljene stanovanjske hiše, ki jo trenutno prenavljajo, ukradel baterijski vrtalnik in komplet orodja.

Vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo smo obravnavali tudi v Migojnicah, od koder je storilec ukradel akumulatorski vrtalnik.

V Socki smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel motorno žago in več drugega orodja. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 2.000 €.

S terase gostinskega lokala v Vrbju je neznani storilec ukradel dva senčnika.

V soboto, nekaj čez 14. uro, smo v Topolšici obravnavali požar. Do požara je prišlo pri uporabi plinskega žara ob stanovanjski hiši. Ogenj je del hiše uničil. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

V nedeljo zjutraj smo bili obveščeni o tatvini goriva. Neznani storilec ga je dobrih 800 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročal Marjan Strašek, vodja oddelka za operativo in višji samostojni policijski inšpektor.

Komentiraj