Policijsko poročilo, dne 20. november 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 203 klice občanov. 59 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Prometna varnost

Včeraj smo obravnavali devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali devetkrat.

Kriminaliteta

Včeraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec na območju Polja ob Sotli, z železniške proge, ki ni v uporabi, ukradel okoli 150 m železniških tirov in s tem Slovenskim Železnicam povzročil za najmanj 2.000 € škode.

V Draži vsi smo obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilec ja lastniku škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Na Goriški ulici v Celju smo obravnavali poskus vloma v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je s poškodovanjem vrat lastnikom povzročil za okoli 200 € škode.

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj dvema osebama izrekli ukrepa prepovedi približevanja, enega bomo ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini, drugega pa zaradi suma storitve kaznivega dejanja grožnja.

Ostalo

V gozdu v Zalogu pri Šempetru, se je včeraj popoldne pri vožnji s štirikolesnikom huje poškodoval 39-letni voznik. Zaradi vožnje v naravnem okolju sledi hitri postopek.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj