Policijsko poročilo, dne 20. oktobra 2021

 

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 265 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 14 s področja j avnega reda in miru.

V Slovenskih Konjicah smo obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Renault Megane, modre barve, letnik 2003, registrskih številk KP TH - 804. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču na Industrijski cesti.

V Spodnji Rečici, na območju Policijske postaje Mozirje, smo včeraj dopoldne obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala 72-letna peška. Peška je iz trgovine stopila na parkirišče, ne da bi se prepričala, če lahko to stori varno. Vanjo je med vzvratno vožnjo trčil voznik osebnega vozila.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo včeraj popoldne obravnavali na Ljubljanski cesti v Celju, kjer je voznik skuterja na kolesarski stezi trčil v kolesarja, ki je padel. Voznik skuterja je po trčenju odpeljal, ne da bi ustavil. Voznika skuterja smo kmalu po nesreči izsledili. Sledi hitri postopek z odločbo.

V Gotovljah je neznani storilec iz odklenjene vrtne ute ukradel kosilnico, akumulatorski puhalnik listja in visokotlačni čistilec.

V Gornjem Gradu smo nekaj pred 19. uro obravnavali požar. Zaradi pregretja dimnika je zagorela v stanovanjski hiši. Ogenj je poškodoval del ostrešja. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj