Policijsko poročilo, dne 19. november 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 261 klicev občanov. 55 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

Včeraj smo obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo. V Rogaški Slatini smo vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli kolo z motorjem.

Kriminaliteta

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v okrepčevalnico na Kersnikovi ulici v Celju. Storilca sta ukradla električni skiro, menjalni denar in nekaj alkoholnih pijač. Lastniku sta škodo povzročila še z razbitjem stekla na vhodnih vratih in stekla na hladilniku. V popoldanskih urah smo storilcema, 36-letnemu Celjanu in 39-letnemu Laščanu, odvzeli prostost. Za storjeno dejanje ju bomo kazensko ovadili.

V Velenju smo obravnavali vlom v vrtni center. Storilec je ukradel več različnih lončnic.

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj eni osebi izrekli ukrep prepovedi približevanja. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini ga bomo kazensko ovadili.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj