Policijsko poročilo, dne 19. februar 2020

V zadnjih 24 urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 65 interventnih dogodkov.

Kriminaliteta

Vlom v stanovanje - Celje

Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanje stanovanjskega bloka na Malgajevi ulici v Celju. Storilec je v stanovanje vlomil v zadnjih nekaj dneh. Ukradel je zlatnino.

Vlom v stanovanjsko hišo - Vojnik

V Vojniku je neznani storilec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Ukradel je panel dvižnih vrat, okno in kljuko vhodnih vrat.

Tatvina - Celje

Na Cesti v Trnovlje v Celju smo včeraj obravnavali tatvino. Dve ženski, sta zamotili občana, ki se je pripeljal na parkirišče trgovine in sta mu iz torbice ukradli denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti.

Tatvina koles - Velenje

Iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Cesti talcev v Velenju je včeraj neznani storilec ukradel dve vrednejši kolesi.


Prometna varnost

Prometna nesreča in zaseg vozila - Celje

V Celju, na Mariborski ulici, smo včeraj nekaj pred 15. uro, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Pri menjavi prometnih pasov je voznik osebnega vozila trčil v drugo osebno vozilo in odpeljal s kraja nesreče. Pobeglega 81-letnega voznika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja smo izsledili. Vozilo smo mu zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

Zaseg vozila - Šentjur

V Šentjurju smo včeraj zasegli osebno vozilo 20-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj