Policijsko poročilo, dne 18. februar 2020

V zadnjih 24 urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 67 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeležencev in devetnajstih z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

S področja kriminalitete poročamo o dveh vlomih in dveh tatvinah.

Tatvina denarnice - Celje

V trgovini v Celju je neznana storilka občanki s plačilnega pulta ukradla denarnico z dokumenti, plačilnimi karticami in gotovino. Preden je uspela občanka preklicati kartice je neznana storilka uspela na bankomatu dvigniti nekaj manj kot 400 € gotovine.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka - Celje

Že včeraj smo poročali, da je bilo med vikendom vlomljeno v dve stanovanji stanovanjskega bloka na Ljubljanski cesti v Celju. Včeraj smo bili obveščeni še o tretjem vlomu, do katerega je najverjetneje prav tako prišlo med vikendom. Storilec je stanovanje preiskal in ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo - Polzela

Na Polzeli smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je vlomil skozi garažna vrata. Ukradel je nekaj ročnih ur in zlatnino.

Tatvina kolesa - Velenje

Na Kersnikovi ulici v Velenju smo včeraj obravnavali tatvino moškega gorskega kolesa znamke X Fact, črno zelene barve. Lastnik je imel kolo zaklenjeno na hodniku stanovanjskega bloka.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj