Policijsko poročilo, dne 17. september 2019

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 88 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o devetindvajsetih prometnih nesrečah. V petih so se udeleženci lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo.

Šestim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo smo zasegi vozila.

V Laškem smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil kljub ukrepu prepovedi vožnje. V Velenju smo osebno vozilo zasegli vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Spodnji Rečici smo zasegli kolo z motorjem, vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Slovenj Gradcu smo kolo z motorjem zasegli vozniku, ki je vozil predelano kolo z motorjem. Na območju Zreč smo v zasegli cross motor vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja po napačni strani in čelno trčil v voznika osebnega vozila. V trčenju se je lažje poškodoval. V Slovenj Gradcu smo v večernih urah zasegli vozilo še vozniku, ki smo ga zalotili pri hujšem prometnem prekršku

Zaradi kršitve javnega reda in miru smo ukrepali enkrat.

S področja kriminalitete poročamo o treh tatvinah.

Tatvina goriva - Celje

V jutranjih urah smo bili obveščeni, da je neznani storilec iz rezervoarja vlakovne kompozicije v Celju ukradel okoli 100 litrov goriva.

Tatvina železniških pragov – Zidani Most

V Obrežju pri Zidanem Mostu je je neznani storilec ukradel 60 železniških pragov.

Tatvina gotovine – Nova Štifta

Na območju Nove Štifte je včeraj dopoldne neznani storilec izkoristil nepazljivost občanov, vstopil v nezaklenjeno stanovanjsko hišo, in ukradel kuverto z gotovino.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj