Policijsko poročilo, dne 17. maj 2019

Včeraj smo bili obveščeni o 69 interventnih dogodkih.

Obravnavali smo 2 kaznivih dejanj, 12 prometnih nesreč in 5 kršitev javnega reda in miru.

Včerajšnje prometne nesreče so se na srečo končale brez hudih poškodb udeležencev, v dveh sta se dve osebi lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo.

Zaseg vozila - Gomilsko

Na Gomilskem smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje.

Vožnja s prekoračeno hitrostjo - Šentjur

V Šentjurju, na Cesti na kmetijsko šolo, smo ustavili voznika, ki je pri omejitvi hitrosti 50 km/h, vozil 124 km/h. 30-letnemu vozniku smo zasegli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

V nadaljevanju o poskusu vloma v poslovne prostore ter tatvini psa in kršitvi javnega reda in miru.

Poskus vlom v poslovne prostore – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah je neznanec včeraj ponoči poskušal vlomiti v poslovne prostore. V notranjost mu ni uspelo priti. Lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Tatvina psa in kršitev javnega reda in miru - Celje

Včeraj popoldne nas je občan obvestil, da so mu v Celju ukradli psa pasme Ameriški Stafford shire terier, ki ga je privezal pred vrata nakupovalnega centra. Kasneje v popoldanskih urah smo bili obveščeni, da je 35-letnimoški, ki smo ga zaradi kršitev v preteklosti že večkrat obravnavali, kršil javni red in mir v trgovini na Ostrožnem in na parkirišču pred trgovino. S seboj je imel psa, ki ga je pred tem ukradel pred trgovskim centrom. Kršitelju smo izdali plačilni nalog, psa smo mu odvzeli in ga vrnili lastniku.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje.

Komentiraj