Policijsko poročilo, dne 17. januar 2020

Petek, 14. februar 2020

Poškodovanje vozila - Žalec

V jutranjih urah smo bili obveščeni o poškodovanju vozila parkiranega na Čopovi ulici v Žalcu. Storilec je na vozilu razbil sprednje steklo, prerezal dve pnevmatiki in odtrgal nosilec registrske tablice.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka - Celje

Na Ljubljanski cesti v Celju smo obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je stanovanje pregledal. Ukradel je nekaj gotovine, zlatnino, uro in nekaj drugih stvari.

Vlom v stanovanjsko hišo - Šentjur

Na območju Šentjurja smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno. Ukradel je denarnico z gotovino, iz omare za orožje pa nekaj kosov orožja.


Sobota, 15. februar 2020

Ilegalni vstop v Slovenijo

Na območju Rogatca smo v soboto zjutraj izsledili državljana Iraka, ki je ilegalno vstopil v Slovenijo. Po opravljenih postopkih smo ga predali hrvaškim varnostnim organom.

Vloma v stanovanjski hiši – Tepanjski vrh in Šentjur

V soboto smo bili obveščeni tudi o dveh vlomih v stanovanjski hiši. Oba sta se zgodila v popoldanskih oziroma večernih urah.

V Tepanjskem vrhu je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata in ukradel gotovino.

Vlom v stanovanjsko hišo smo obravnavali tudi v Šentjurju. V tem primeru je storilec ukradel gotovino in zlatnino.


Nedelja, 16. februar 2020

Vlom v stanovanjsko hišo - Pečica

V Pečici je neznani storilec skozi okno kurilnice vlomil v novogradnjo stanovanjske hiše Ukradel ni ničesar. Škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem okna.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka - Celje

Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanje stanovanjskega bloka na Ljubljanski cesti v Celju. Storilec je v stanovanje vlomil v času od petka do včeraj. Ukradel je gotovino in zlatnino.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj