Policijsko poročilo, dne 16. februar 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 245 klicev občanov. 55 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Cestni promet

Včeraj smo na našem območju obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in šest prometnih nesreč z materialno škodo.

Petim voznikom, ki so vozili brez veljavnih vozniških dovoljenj, smo zasegli vozila.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo včeraj obravnavali v Velenju, na Celjski cesti, kjer je voznik osebnega vozila zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v vozilo, ki je vozilo pred njim. V trčenju se je eden od voznikov lažje poškodoval.

Kriminaliteta

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali primer nasilja v družini, zaradi česar bomo osumljenko kazensko ovadili, izrekli smo ji tudi ukrep prepovedi približevanja.

V Celju, na Dečkovi cesti, je neznani storilec z ostrim predmetom, na osebnem vozilu poškodoval bočni del vozila, zlomil zadnji brisalec in ukradel registrsko tablico. Z dejanjem je lastniku povzročil za najmanj 500 € škode.

Lep pustni torek želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj