Policijsko poročilo, 15. oktober 2021

Za nami je mirnih 24 ur.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 150 klicev občanov. 48 klicev je bilo interventnih, eden nujni.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo včeraj, okoli 12.30 ure, obravnavali na avtocesti, v bližini avtocestnega počivališča Lopata, v smeri proti Ljubljani. Prometno nesrečo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročila voznica osebnega vozila, ki je trčila v osebno vozilo, voznika, ki je vozil pred njo. Njegovo vozilo je nato odbilo še v tovorno vozilo. Tovorno vozilo in osebno vozilo voznika je odneslo še v kovinsko ograjo ob avtocesti. Vsi trije vozniki so se v trčenju lažje poškodovali. Povzročiteljici smo izdali plačilni nalog.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali dvakrat.

Naj bo vsaj tako mirno, kot je bil včeraj, tudi med vikendom, želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj