Policijsko poročilo, dne 15. april 2019

Minuli konec tedna smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in triinštirideset prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo soboto v popoldanskih urah obravnavali v Ložnici pri Žalcu. V prometni nesreči se je huje poškodoval 14-letni kolesar, ki je izsilil prednost vozniku osebnega vozila.

V nadaljevanju o preostalem dogajanju.

Tatvina pnevmatik - Mozirje

V petek smo bili obveščeni, da je neznani storilec v Mozirju, z dveh osebnih avtomobilov, ukradel vsa platišča s pnevmatikami.

Tatvina vibro plošče - Tremarje

V soboto zjutraj smo bili obveščeni o tatvini vibro plošče. Storilec jo je ukradel z delovišča v Tremarjah.

Tatvina gotovine - Prevalje

V noči iz sobote na nedeljo nas je občan obvestil, da so mu v gostinskem lokalu na Prevaljah iz denarnice ukradli 300 €.

Rop bencinskega servisa - Prevalje

Sinoči, okoli 20.30 ure, smo bili obveščeni o ropu bencinskega servisa na Prevaljah. Neznan, zamaskiran storilec, ki je govoril angleško, je vstopil v prostore bencinskega servisa, zagrozil uslužbencema z orožjem in zahteval denar. Ko je dobil dnevni izkupiček je zapustil bencinski servis in se usedel v osebno vozilo, katerega voznik je pripeljal na bencinski servis in nameraval natočiti gorivo. Voznika je udaril in zahteval, da ga odpelje. Med vožnjo je vozniku in sopotnici zagrozil z orožjem in od njiju zahteval denar, ki sta mu ga tudi dala. Neznani storilec je izstopil na ulici Perzonali v Prevaljah, se usedel v osebno vozilo neznane znamke in se odpeljal s kraja.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje.

Komentiraj