Policijsko poročilo, dne 15. marec 2019

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 55 interventnih dogodkov, skoraj polovico s področja cestnega prometa.

V nadaljevanju o podrobnostih.

Vlom v stanovanjsko hišo - Celje

Na Zgornji Hudinji v Celju je neznani storilec vlomil v pritlično stanovanje večstanovanjskega objekta. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo - Celje

Na Travniški ulici v Celju smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo poskušal vstopiti skozi balkonska vrata. Ko je opazil, da so lastniki doma, je pobegnil. Škodo je povzročil s poškodovanjem balkonskih vrat.

Vlom v svečomat - Lubno

Na pokopališču na Ljubnem je neznani storilec vlomil v svečomat in ukradel manjšo vsoto gotovine. Škodo je povzročil še s poškodovanjem svečomata.

Travniški požar - Šentrupert

V Šentrupertu nad Laškim smo obravnavali travniški požar. Lastnik posestva je na travniku zakuril večji kup žagovine in vej. Ogenj se je razširil na suho travo in uničil okoliško podrastje. Požar so pogasili gasilci okoliških prostovoljnih društev. Zoper občana smo podali predlog drugemu prekrškovnemu organu.

Vožnja pod vplivom alkohola – Laško, Vransko, Ljubija

Na območju Laškega smo danes ponoči ustavili dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Eden je imel 0,63 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, drugi pa 0,83. V Ljubiji smo ustavili voznika, ki je imel 0,80 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, v Ločici pri Vranskem pa voznika, ki je ime 0,91 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Ne pozabite, da zaradi pijanih voznikov na naših cestah vsako leto umre mnogo preveč ljudi, premnogi in njihove družine so zaradi hudih poškodb zaznamovani za vse življenje. Zato nikar ne vozite, če ste uživali alkoholne pijače.

Zasega vozil – Dobja vas in Vransko

V Dobji vasi smo včeraj vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli osebno vozilo z lahkim priklopnikom vozniku, na Vranskem pa motorno kolo.

Miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje.

Komentiraj