Policijsko poročilo, dne 14. januar 2021

Bioshoper Oglas
Bioshoper Oglas

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 259 klicev občanov. 56 klicev je bilo interventnih.

Cestni promet

Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in petnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo okoli 15.30 ure obravnavali v Črnovi, kjer sta trčili dve osebni vozili. Prometno nesrečo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročila voznica osebnega vozila, ki se je v trčenju lažje poškodovala.

Na območju Žalca smo v popoldanskih urah obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel dobri dve promili alkohola v krvi. Vozniku smo začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta

Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico na območju Velenja. Vlomljeno je bilo v obdobju zadnjega meseca. Storilec ni ničesar ukradel. Škodo je povzročil s poškodovanjem LCD televizorja, ki ga je zlomil, ko ga je poskušal sneti s stene in s poškodovanjem vhodnih vrat.

Iz skladišča podjetja na Kidričevi ulici v Celju je neznanec ukradel televizor.

Okoli 22. ure smo bili obveščeni o požaru lesene počitniške hišice v Laški vasi pri Štorah. Zagorelo je zaradi pregretja dimnika. V požaru je nastalo za dobrih 5.000 € materialne škode.

Miren in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj