Policijsko poročilo, dne 13. september 2019

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 66 interventnih dogodkov. Od tega 17 s področja prometne varnosti, 15 s področja kriminalitete, 16 s področja javnega reda in miru ter ostale dogodke iz področja našega dela.

Nesreča pri delu – Radlje ob Dravi

Okoli 9. ure smo bili obveščeni o nesreči, ki se je zgodila pri sečnji lesa v gozdu na območju Radelj ob Dravi. Do nesreče je prišlo pri rezanju debla, kjer se je 45 letni državljan BiH huje telesno poškodoval in je bil s helikopterjem odpeljan v UKC MB, kjer je zaradi hudih telesnih poškodb ostal na zdravljenju.

Nesreča pri delu – Marija Gradec

Okoli 16. ure smo bili obveščeni, da je prišlo do nesreče v kraju Marija Gradec, kjer se je huje telesno poškodoval 29 letni državljan Slovenije. Do poškodbe je prišlo pri preizkušanju tlaka v cevi za vodo. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje, kjer je ostal na zdravljenju.

Tatvina – Podčetrtek

V kampu na območju Podčetrtka je neznani storilec v dnevnem času iz parkirane kamp prikolice avstrijskemu državljanu odtujil denarnico v kateri je imel osebne dokumente in okoli 740 eurov gotovine.

Tatvina kolesa – Velenje

Neznani storilec je na območju Velenja odtujil žensko gorsko kolo in s tem lastika oškodoval za okoli 450 EUR.

Tatvina goriva - Slovenske Konjice

Konjiški policisti so obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila. Neznani storilec odtujil okoli 500 litrov nafte ter lastnika oškodoval za okoli 750 Eur.

Tatvina – Velenje

V Velenju je neznani storilec odtujil izolacijski material kjer so se opravljala vzdrževalna dela in tako lastnika oškodoval za okoli 2000 Eur.


 O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročal Marjan Strašek.

Komentiraj