Policijsko poročilo, dne 13. marec 2019

S področja cestnega prometa poročamo o osmih prometnih nesrečah. V eni se je lažje poškodovala kolesarka, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Prometni nesreči kolesarjev – Celje in Drešinja vas

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo včeraj zjutraj obravnavali v centru Celja, kjer je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo, kolesarka trčila v zadnji del osebnega vozila.

Sinoči, nekaj po 21. uri, smo prometno nesrečo z udeležbo kolesarja obravnavali v Drešinji vasi. 31-letni kolesar, ki je kolesaril krepko pod vplivom alkohola, preizkus je pokazal da je imel kar 2.4 promili alkohola v krvi, je padel in pri tem trčil v osebno vozilo s katerim ga je poskušala obvoziti voznica. Kolesarja, s katerim komunikacija zaradi hude opitosti ni bila možna, so odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da se v prometni nesreči ni poškodoval.

Zasegi vozil – Celje in Vitanje

V Celju smo dvema voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj, zasegli osebni vozili.

V Vitanju smo 66-letnemu vozniku zasegli traktor. Traktorist je vozil neregistriran traktor, brez vozniškega dovoljenja. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je bil krepko pod vplivom alkohola, zato smo ga pridržali do streznitve.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje.

Komentiraj