Policijsko poročilo, dne 13. februar 2020

Bioshoper Oglas
Bioshoper Oglas

Na območju Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah obravnavali 56 interventnih dogodkov.

Kriminaliteta

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka - Celje

Na Kajuhovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v stanovanje stanovanjskega bloka in ukradel več kosov nakita.

Vlom v klet stanovanjskega bloka - Celje

Na Škapinovi ulici v Celju smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel otroški voziček in otroški sedež.

Vinska Gora - vlom

V Vinski Gori je neznanec vlomil v prostore gasilskega društva in poškodoval kovinsko omaro, v katero mu ni uspelo vlomiti. Ukradel ni ničesar, gasilcem je škodo povzročil z vlamljanjem.

Vlom v kurilnico - Celje

Na Mariborski cesti v Celju je neznani storilec vlomil v kurilnico objekta. Ukradel ni ničesar.

Nesreča pri delu – Arja vas

V podjetju v Arji vasi smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 51-letni zaposleni si je pri menjavi formata polnilnega stroja huje poškodoval dva prsta na roki.

Informativna dneva

Jutri ob 10. in 13. uri ter v soboto ob 10. uri, vabimo vse dijakinje in dijake, ki jih zanima policijski poklic, na informativne dneve v Policijsko akademijo v Tacen. V soboto ob 12. uri bodo lahko tisti, ki bodo želeli in se bodo pravočasno prijavili na spletni naslov zaposlovanje@policija.si, v telovadnici Policijske akademije opravili predpreizkus telesnih sposobnosti. Prijazno vabljeni.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj