Policijsko poročilo, dne 12. oktober 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 194 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

V Rogatcu smo včeraj obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je z ostrim predmetom na bočni strani vozila naredil ris in lastniku povzročil za okoli 1.000 € škode.

V Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki in lastnici povzročil za okoli 150 € škode. V obeh primerih zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Danes okoli dveh zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v trgovino na Prevaljah. Storilec je v trgovino vlomil skozi vhodna vrata in ukradel nekaj telefonov.

Nekaj pred peto uro zjutraj smo bili obveščeni še o tatvini, ki se je zgodila na avtocestnem počivališču Tepanje, kjer je neznani storilec na madžarskem tovornem vozilu prerezal cerado in ukradel okoli 20 pnevmatik.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj