Policijsko poročilo, dne 12. julij 2019

Od zadnjega poročanja smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 8 prometnih nesreč, od tega 1 s hudimi telesnimi poškodbami.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat. S področja kriminalitete poročamo o 11 kaznivih dejanjih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškdovami - Zavodnje

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v Zavodnjah na območju Velenja. 37 letni voznik motornega kolesa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel ter se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Požar - Šmarje pri Jelšah

Včeraj smo poročali o požaru v Brecljevem v Šmarju pri Jelšah, kjer je zagorelo gospodarsko poslopje. Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja požara ugotovili, da je vzrok požara samovžig v notranjosti valjastih bal, požar pa se je nato razširil na celotno gospodarsko poslopje. Na gospodarskem objektu je ob požaru nastala velika materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša vsaj 150.000 €. Uničen je celoten gospodarski objekt, več električnih mizarskih strojev, živalska krma ter nekaj drugih strojev in naprav.

Tatvina skuterja - Velenje

V Velenju je bil odtujen skuter modre barve LONGIJA FAJERFOKS reg, štev, MB OJ-A7 vreden okoli 600 eur.

Tatvina kolesa - Ravne na Koroškem

Tatvino kolesa so obravnavali policisti PP Ravne na Koroškem. Kolo je bilo odtujeno iz kolesarnice stanovanjskega bloka.

Tatvina - Celje

V Celju so nepridipravi iz parkiranega osebnega avtomobila odtujili brisalce vetrobranskega stekla.

Vlom v gostinski lokal - Šentjur

V Šentjurju je bilo vlomljeno v gostinski lokal. Odtujen je bil menjalni denar.

Vlom v stanovanjsko hišo - Mozirje

Mozirski policisti so opravili ogled vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilci so pregledali prostore ter odtujili več električnega orodja.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročal Božidar Pezdevšek vodja centra in višji samostojni policijski inšpektor.

Komentiraj