Policijsko poročilo, dne 12. junij 2019

Včeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 271 klicev občanov, v 81. primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja javnega reda in miru poročamo o enajstih kršitvah.

S področja cestnega prometa pa o štirinajstih prometnih nesrečah. V eni od njih, v Latkovi vasi, se je huje poškodoval voznik kolesa z motorjem, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

V Slovenskih Konjicah smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja.

Od preostalega obravnavanega dogajanja izpostavljamo dva požara, nesrečo pri delu in poskus vloma v stanovanjsko hišo.

Požara – Mozirje in Pijovci

Na območju Mozirja smo obravnavali požar. Na traktorski prikolici je zagorelo več bal sena. Ogenj je poškodoval tudi prikolico in starejši traktor. Tuja krivda je izključena.

Sinoči, okoli 21.30 ure, je udar strele povzročil požar na hlevu v Pijovcih, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Ogenj je poškodoval ostrešje.

Nesreča pri delu - Polule

Pri obračanju sena se je na Polulah pri Celju poškodoval 66-letni domačin. Na strmini se je traktor prevrnil in skotalil v dolino. Voznik je pri tem padel iz kabine in se poškodoval.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo - Zreče

V Zrečah je včeraj neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V hišo mu ni uspelo vstopiti je pa na vratih povzročil za dobrih 500 € škode.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročal Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj