Policijsko poročilo, dne 12. februar 2020 #foto

Na območju Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah obravnavali 59 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in dvanajstih z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali dvakrat.

V nadaljevanju o dogajanju s področja kriminalitete.

Vlom - Vojnik

V Vojniku je neznani storilec vlomil v zabojnik podjetja. Ukradel je monitor, snemalno napravo, dve varnostni kameri in nekaj drugih stvari.

Tatvina – Slovenske Konjice

Občan z območja Slovenskih Konjic nas je včeraj obvestil, da je na spletni strani našel oglas, kjer je oseba s šmarskega območja prodajala traktorski plug, ki mu je bil pred kratkim ukraden. Na kraju smo ugotovili, da gre dejansko za ukraden plug in smo ga zasegli. Po opravljenih postopkih, ga bomo vrnili lastniku. Z zbiranjem obvestil o tem na kak način je občan s šmarskega območja prišel do pluga, nadaljujemo.

Zaseg prepovedane droge - Velenje

Velenjski policisti so včeraj opravljali hišno preiskavo pri 33-letnemu Velenjčanu ter našli in zasegli dober kilogram posušene konoplje in nekaj sadik sveže. Velenjčan je konopljo gojil v vrtni uti ob hiši, kjer je imel prostor posebej prirejen za gojenje le te. Fotografije v galeriji spodaj.

Požar - Lopata

Na Lopati smo sinoči obravnavali dimniški požar. V dimniku stanovanjske hiše so se vnele saje. Do ogrožanja ni prišlo. V požaru je nastala manjša materialna škoda.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Galerija Fotografij

Komentiraj