Policijsko poročilo, dne 12. januar 2021

Bioshoper Oglas
Bioshoper Oglas

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 232 klicev občanov. 53 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Policijsko poročilo začenjamo s pozivom očividcem jutranje prometne nesreče v Velenju, v kateri je bila poškodovana peška, povzročitelj pa je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi ustavil.

Prometna nesreča se je zgodila ob 6.45 uri. Neznani voznik, neznanega osebnega vozila črne ali temno modre barve, je v semaforiziranem križišču v Velenju, iz smeri Ceste talcev zavijal desno na Partizansko cesto, v smeri Šoštanja. Pri tem je trčil v peško, ki je vozišče na prehodu za pešce, prečkala pri zeleni luči. Voznik je peško s sprednjo levo stranjo vozila zadel v desni bok. Peška je padla po vozišču in se lažje poškodovala. Voznika pozivamo, da se zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče oglasi na Policijsko postajo Velenje ali pokliče na telefonsko številko 03 898 61 00 oziroma na telefonsko številko 113. Za informacije prosimo tudi morebitne očividce.

Poleg omenjene smo v zadnjih 24. urah obravnavali še pet prometnih nesreč v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Na Slomškovi ulici v Slovenskih Konjicah in na Ulici Leona Dobrotinška v Šentjurju sta se pri padcu lažje poškodovala voznika koles z motorji.

Na relaciji Stranice - Vitanje, pri odcepu za Gornjo vas, se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila, ki mu je prednost izsilil voznik drugega osebnega vozila.

V Gaberkah se je v trčenju dveh osebnih vozil poškodovala voznica. Vanjo je zaradi vožnje po nasprotni strani vozišča trčil voznik osebnega vozila.

Na Liptovski ulici v Slovenskih Konjicah pa se je lažje poškodovala voznica, ki je v križišče zapeljala pri rdeči luči na semaforju in trčila v tovorno vozilo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali štirikrat.

S področja kriminalitete izpostavljamo vlom in tatvino.

Na območju Šoštanja je neznani storilec vlomil v garažo ob župnišču. Ukradel ni ničesar.

V Radegundi je storilec iz garaže ukradel motorno žago.

Miren in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj