Policijsko poročilo, dne 10. oktober 2019

V zadnjih 24 urah smo na OKC PU Celje oz. na interventno številko policije za nujne klice 113 sprejeli 209 klicev občanov. V 58 primerih je šlo za interventne dogodke. 25 dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 11 s področja kriminalitete, 11 s področja javnega reda in miru, 11 pa iz ostalih področij dela policije.

Obravnavali smo dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami ter 11 prometnih nesreč z materialno škodo. Na področju javnega reda in miru je bilo prav tako mirno, saj smo obravnavali le dve kršitvi na javnem kraju ter dve v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete poročamo KD Lahke telesne poškodbe, tatvini, vlomu, ter KD Overitve lažne vsebine.

Zaseg vozila - Dravograd

V Dravogradu so policisti zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Med postopkom so policisti tudi ugotovili, da je vozil neregistrirano tovorno vozilo.

Vlom v hišo - Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je pregledal in preiskal notranjost ter odtujil za okoli 1000 Eur zlatnine.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročal Božidar Pezdevšek vodja centra in višji samostojni policijski inšpektor.

Komentiraj