Policijsko poročilo, dne 09. januar 2019

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 58 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročamo o osmih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo enkrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.

V nadaljevanju o vlomih v kleti, tatvinah goriva, vlomu v osebno vozilo in požaru.

Vloma v kleti - Celje

Na Ljubljanski cesti v Celju je neznani storilec vlomil v dve kleti stanovanjskega bloka. Iz ene je ukradel štiri pnevmatike.

Tatvine goriva – Kozje in Loka pri Žusmu

Iz dveh delovnih strojev, pariranih v kamnolomu na območju Kozjega, je včeraj ponoči neznani storilec ukradel okoli 250 litrov goriva. Tatvino goriva smo včeraj obravnavali tudi v Loki pri Žusmu, kjer jo je neznani storilec dobrih 900 litrov ukradel iz rezervoarjev treh tovornih vozil in enega delovnega stroja.

Vlom v osebno vozilo - Celje

V Celju, na Teharski cesti, smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel parfum in iz denarnice nekaj gotovine.

Požar – Polzela

Na Polzeli smo včeraj obravnavali požar v pomožnem prostoru ob stanovanjski hiši, kjer je zaradi pregretja zagorel sušini stroj. V požaru je nastala manjša materialna škoda.

Poleg omenjenega smo se včeraj ukvarjali z iskanjem dveh oseb, poškodovanjem stekla na stopnišču stanovanjskega bloka v Celju, tatvino registrskih tablic v Vojniku, poškodovanjem električnega pastirja na pašniku na Padeškem vrhu, poškodovanjem vozila v Celju, tatvinama gotovine iz dveh denarnic na območju Celja in Rogaške Slatine ter mnogimi drugimi zadevami.

Komentiraj