Policijsko poročilo, dne 8. november 2019

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 75 interventnih dogodkov.

Požar – Okrešelj

Včeraj smo bili obveščeni, da je v preteklih dneh v celoti pogorel Frischaufov dom na Okrešlju. Danes bomo opravili ogled požarišča. Podatke o ugotovitvah ogleda vam bomo posredovali v prihodnjih dneh.

Vlomi v stanovanjske hiše – Čeplje, Polzela in Studence

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Čepljah na območju Policijske postaje Žalec. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel nekaj kosov nakita in nekaj gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi na Polzeli. Tudi v tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno ter ukradel zlatnino in gotovino.

Na žalskem območju in sicer v Studencah smo včeraj obravnavali še poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilcu v hišo ni uspelo vstopiti je pa s kompresorja in raztezne posode ob hiši ukradel več bakrenih cevi.

Na območju Policijske postaje Žalec smo v zadnjem tednu obravnavali več vlomov v stanovanjske hiše, zato občane pozivamo naj bodo pozorni na neznane osebe, ki si ogledujejo okolico in na vozila s katerimi se pripeljejo. O sumljivih neznancih naj nas takoj obvestijo na telefonsko številko 113.

Tatvina - Žalec

S pokopališča v Žalcu je neznani storilec z groba Rista Savina ukradel doprsni kip, vreden okoli 10.000 €.

Poškodovanje vozila - Celje

Na Ljubljanski cesti v Celju smo včeraj obravnavali poškodovanje vozila, na katerem je storilec prerezal dve pnevmatiki.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj