Policijsko poročilo, dne 08. november 2018

Božidar Pezdevšek, vodja centra in višji samostojni policijski inšpektor, poroča o preteklih dogajanjih na območju PU Celje:

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 19 prometnih nesreč. 3 prometne nesreče so se končale z lažjim telesnimi poškodbami, 16 pa z materialno škodo. Večkratnemu kršitelju cestnoprometnih predpisov smo zasegli vozilo.

Na področju kriminalitete smo obravnavali lahko telesno poškodbo, rop, 7 tatvin, 2 vloma, 3 poškodovanja tujih stvari, ter kaznivo dejanja Nasilja v družini. Policisti so 3 krat intervenirali na javnem kraju in 3 krat v zasebnih prostorih.

Rop – Žalec

Danes okoli 3 ure zjutraj smo bili obveščeni o ropu na bencinskem servisu Petrol v Žalcu. Neznani storilec je prišel v bencinski servis, z orožjem zagrozil prodajalcu ter zahteval denar. Odnesel je manjšo količino denarja. Policisti in kriminalisti so opravili ogled kraja dejanja ter zbirajo obvestila.

Vlom – Velenje

Vlomljeno je bilo v poslovni prostor v Skornem pri Šoštanju. Neznani storilec je pregledal prostore, vendar ni bilo nič odtujenega.

Vlom – Žalec

Vlom v poslovni prostor so obravnavali tudi policisti PP Žalec. Nepridipravi so pregledali prostore ter odnesli tri plašilne pištole vredne okoli 200 eur.

Tatvina denarja – laško

V Laškem policisti obravnavajo tatvino denarja iz odklenjene stanovanjske hiše. Lastnik je oškodovan za okoli 10.000 eur.

Tatvina artiklov iz trgovine – Celje

Celjski policisti so obravnavali tatvino raznih izdelkov iz ene izmed trgovin v Celju.

Nasilje v družini – Laško

Na območju policijske postaje Laško smo obravnavali KD Nasilja v družini. Storilcu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Komentiraj