Policijsko poročilo, dne 8. julij 2019

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 39 prometnih nesreč z materialno škodo ter 10 prometnih nesreč, ki so se končale s telesnimi poškodbami. Ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, 9 pa z lažjimi. Na področju kriminalitete smo obravnavali 25 dogodkov, izstopale so tatvine ter vlomi. Policisti so 23 krat intervenirali na javnem kraju ter 10 krat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškdobami - Slovenj Gradec.

Do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami je prišlo v soboto okoli 12.30 ure v Slovenj Gradcu . 48 letna voznica motornega kolesa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo skozi desni ovinek zapeljala naravnost iz vozišča ter zdrsela v potok. V nesreči se je hudo telesno poškodovala.

Poskus vloma v hišo - Celje

V Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo vendar mu to ni uspelo, je pa naredil za 1.500 eur škode na objektu.

Tatvnina motornega kolesa - Celje

Na Linhartovi ulici v Celju so nepridipravi odtujili motorno kolo KTM - Duke reg. številk KR ZL-37.

Vlom v gostisnki lokal - Celje

Na Miklošičevi ulici v Celju je bilo vlomljeno v gostinski lokal, iz katerega je bilo odtujeno za okoli 200 eur menjalnega denarja.

Vlom v stanovanjsko hišo - Mozirje

Mozirski policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, iz katere lastniki pogrešajo zbirko znamk, zbirko oz. album starega denarja ter nekaj gotovine.

Vlom v poslovni prostor - Radlje ob Dravi

Vlomljeno je bilo v poslovni prostor v Radljah ob Dravi. Odtujeno je bilo 5 električnih koles znamke Giant, skupaj vrednih več kot 15.000 eur.

Tatvine koles - Dravograd in Žalec

V Dravogradu oz. na Libeliški gori je bilo iz dvorišča odtujeno kolo znamke Specialized vredno 450 eur. Iz dvorišča na Reški cesti v Žalcu pa so nepridipravi odtujili dva kolesa. Odrujeno je bilo žensko električno kolo znamke Specialized ter otroško kolo, prav tako znamke Specialized. Lastnik je oškodovan za več kot 5000 eur.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročal Božidar Pezdevšek vodja centra in višji samostojni policijski inšpektor.

Komentiraj