Policijsko poročilo, dne 8. april 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 219 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti ter 15 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Na območju naše policijske uprave smo včeraj obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo. Vozniku, ki je vozil kljub veljavnemu ukrepuprepovedi vožnje, smo  zasegli osebno vozilo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Med Prevaljami in Lešami smo obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel več kosov različnega orodja, vrednega okoli 1.500 €.

Včeraj, nekaj pred 14. uro smo bili obveščeni, da je na Ljubečni zagorelo starejše osebno vozilo. Zagorelo je v predelu motorja, najverjetneje zaradi tehnične napake. Lastnik vozila je takoj začel z gašenjem, dokončno so požar na vozilu pogasili gasilci.

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali dve kaznivi dejanji nasilja v družini, zaradi česar bomo dve osebi kazensko ovadili. Enemu nasilnežu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj