Policijsko poročilo, dne 6. september 2019

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 71 interventnih dogodkov. Od tega 37 s področja prometne varnosti, 10 s področja kriminalitete, 14 s področja javnega reda in miru ter nekaj z ostalih področij našega dela.

Nesreči pri delu – Šmartno pri Slovenj Gradcu in Dravograd

V Šmartnem pri Slovenj Gradcu smo obravnavali nesrečo pri delu. 59-letni domačin si je pri žaganju vej s krožno žago odrezal prst na roki.

Drugo nesrečo pri delu smo včeraj obravnavali na območju Dravograda, kjer je 70-letni domačin na skednju sestavljal podest iz desk in pri tem skozi odprtino padel dobre 4 metre globoko na betonska tla skednja.

Zaseg konoplje – Slovenj Gradec

Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec so včeraj opravili hišno preiskavo na območju Mislinje in našli prostor prirejen za gojenje konoplje in manjšo količino posušenih delcev konoplje.


(Foto: PU Celje)


(Foto: PU Celje)

Tatvina - Velenje

V Velenju, na Splitski ulici, je neznani storilec z dvorišča stanovanjske hiše ukradel varilni aparat.

Vlom v vozilo - Šoštanj

V Šoštanju smo obravnavali vlom v kombinirano vozilo. Storilec je ukradel dva kompleta orodja za stiskanje PVC cevi.

Tatvina - Celje

Na Kovačičevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz denarnice ukradel gotovino.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami - Zreče

V popoldanskih urah smo v Zrečah obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 20-letni motorist, ki je pri vožnji na Zlakovški cesti izgubil nadzor na motornim kolesom in padel.

Zasega vozil – Prevalje in Celje

Na Prevaljah smo zasegli vozilo 21-letnemu vozniku, ki je vozil kljub ukrepu prepovedi vožnje. 32-letnemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, smo včeraj osebno vozilo zasegli še v Celju.

Poziv javnosti

Včeraj v popoldanskih urah smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila ob 10.30 uri, na asfaltiranem parkirišču pred zgradbo naTrubarjevi ulici 53/a, v Celju. V nesreči sta bila udeležena neznani starejši voznik neznanega osebnega avtomobila sive barve in pešec. Neznani voznik, ki je počasi vozil vzvratno proti bloku na Trubarjevi 53/a, Celje, je trčil v levo roko pešca in ga pri tem lažje poškodoval. Oba sta počakala na kraju, se pogovorila, neznani voznik je pešcu nudil pomoč in mu povil rano na roki. Pešec je naknadno, zaradi lažjih poškodb, poiskal zdravniško pomoč in na Policijski postaji Celje prijavil prometno nesrečo. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo udeleženega voznika in morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 542 64 00, na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 1200.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj