Policijsko poročilo, dne 6. julij 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 847 klicev občanov. 227 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Petek, 3. julij 2020

V petek smo obravnavali tri vlome v stanovanjske hiše.

Na območju Laškega je storilec v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je gotovino.

V Draži vasi je neznani storilec vlomil v dve stanovanjske hiše. Ukradel ni ničesar.

V Celju, na Ljubljanski cesti, smo obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Tudi v tem primeru ni storilec ničesar ukradel.

V Škalah smo obravnavali vlom v poslovne prostore podjetja. Storilec je iz predalnika v pisarni ukradel menjalni denar.

Na Kersnikovi ulici v Velenju je neznani storilec s parkirišča pred stanovanjskim blokom ukradel moško kolo znamke X Fact, modre barve.

Sobota, 4. julij 2020

Na avtocestnem počivališču Lopata smo obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

V Slivnici, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec vlomil s stanovanjsko hišo. Ukradel ni ničesar.

Na območju Zreč smo okoli 20. ure obravnavali prometno nesrečo. 61-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola, je zapeljal v levo in trčil v 54-letnega voznika kolesa z motorjem, ki je pravilno pripeljal nasproti. Motorist se je v trčenju hudo poškodoval.

V večernih urah smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Frankolovem. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gotovino.

Nedelja, 5. julij 2020

Včeraj, okoli 11. ure smo, v Resniku na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, obravnavali prometno nesrečo v kateri se je poškodoval 66-letni motorist, ki je vozil smeri Rogle proti Loški gori. Zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo je motorist v Resniku trčil v osebno vozilo voznice, ki je pred njim stala v koloni vozil. Motorist in sopotnica sta padla. 66-letni voznik se je pri padcu hudo poškodoval, njegova 63-letna sopotnica in 51-letna voznica osebnega vozila v trčenju nista bili poškodovani.

Na območju Rogaške Slatine je neznani storilec vlomil v klet in ukradel moško gorsko kolo znamke Scoot.

Pri kontrolah cestnega prometa smo v zadnjih treh dneh zaznali 127 kršitev cestno prometnih predpisov zaradi prekoračene hitrosti. Devet voznikov je vozilo pod vplivom alkohola. Sedmim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, smo zasegli vozila.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj