Policijsko poročilo, dne 06. februar 2019

V Operativno komunikacijskem centru naše policijske uprave smo včeraj sprejeli 309 klicev občanov, v 66. primerih je šlo za interventne dogodke.

O smrtni prometni nesreči, tretji letos na našem območju, smo že poročali TUKAJ.

Poleg omenjene smo včeraj obravnavali še tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeležencev in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

V nadaljevanju o preostalem včerajšnjem dogajanju.

Vlomi v stanovanjske hiše – Polzela, Zreče, Bočna in Rečica ob Savinji

Včeraj, okoli poldneva, smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Polzeli. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase, preiskal prostore in ukradel vrednejši fotoaparat in več kosov zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Zrečah. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je gotovino.

Med 17.30 in 19. uro je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo v Bočni, na območju Policijske postaje Mozirje. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, je ukradel več kosov nakita in gotovino.

Nekje v istem času smo vlom v stanovanjsko hišo obravnavali tudi v Rečici ob Savinji. Lastniki pogrešajo več zlatnine in gotovine.

Vlom v vrtno uto in poskus vloma v hišo – Prekorje

V Prekorju, na območju Policijske postaje Celje, je neznanec vlomil v vrtno uto. Ko je videl, da ga je opazila lastnica, je pobegnil.

V Prekorju smo včeraj obravnavali še poskus vloma v stanovanjsko hišo.

Poškodovanje vozila - Braslovče

Na območju Braslovč smo obravnavali poškodovanje vozila. Storilec je vozilo polil z neznano snovjo, ki je poškodovala barvo.

Tatvina - Velenje

V Velenju smo včeraj obravnavali tatvino treh mobitelov. Storilec jih je, medtem ko so imeli otroci trening, ukradel iz garderobe telovadnice.

Mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi.

Komentiraj