Policijsko poročilo, 6. januar 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 241 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Včeraj smo obravnavali dva suma kaznivih dejanj nasilje v družini. V obeh primerih bomo storilca kazensko ovadili, enemu smo izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Na Tkalski ulici v Celju je neznanec vlomil v avtomat z napitki. Ukradel je nekaj pijač. Okoli 700 eurov škode je povzročil s poškodovanjem avtomata.

V Tepanju smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Po prvih podatkih ni ničesar ukradel. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

V Gaberkah je neznanec vlomil v gradbeni zabojnik. Ukradel najverjetneje ni ničesar.

Na Brodarjevi ulici v Celju je storilec danes ponoči poškodoval vhodna vrata stanovanjskega bloka in dve vozili. Na enem je razbil šipo na vratih, z drugega pa je odtrgal vzvratni ogledali.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj