Policijsko poročilo, dne 5. julij 2019

Včeraj smo na območju naše policijske uprave obravnavali 77 interventnih dogodkov. Od obravnavanega dogajanje izpostavljamo prijetje ilegalnih prebežnikov, zaseg teleskopske palice, vlom v počitniško hišico ter tatvino skuterja.

Prijetje ilegalnih prebežnikov – Bistrica ob Sotli

Na območju Bistrice ob Sotli smo včeraj izsledili 19 ilegalnih prebežnikov, 12 državljanov Pakistana in 7 državljanov Bangladeša. Po vseh opravljenih postopkih smo jih danes vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Zaseg teleskopske palice – avtocestno počivališče Zima

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so včeraj na avtocestnem počivališču Zima poljski državljanki zasegli teleskopsko palico.

Vlom v počitniško hišico - Podolševa

Na Podolševi, na območju Policijske postaje Mozirje, smo obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja, televizor, radio ter nekaj steklenic vina.

Tatvina kolesa z motorjem - Celje

V večernih urah smo bili obveščeni o tatvini skuterja znamke Peugeot Speedfight, registrskih številk CE ZF 03, črno rdeče barve. Neznani storilec je zaklenjeno kolo z motorjem ukradel izpred stanovanjskega bloka na Opekarniški ulici v Celju.

Zasegi vozil – Mislinjska Dobrava, Celje in Žalec

V Mislinjski Dobravi smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. V Celju smo zasegli kolo z motorjem mladoletnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Kolo z motorjem je bilo najverjetneje predelano. Kolo z motorjem smo vozniku včeraj zasegli tudi v Žalcu. Tudi ta je vozil brez vozniškega dovoljenja.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročal Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj