Policijsko poročilo, dne 5. junij 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24. urah poklicalo 250 občanov. 64 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Današnje policijsko poročilo je povsem v znamenju dogajanja s področja cestnega prometa.

V Lokah pri Mozirju se je včeraj okoli pol desetih dopoldne huje poškodoval 17-letni kolesar. Kolesarju se je med vožnjo snela veriga, zaradi česar je zapeljal v desno, trčil v pločnik in padel.

Okoli enih zjutraj smo v Preboldu obravnavali voznika osebnega vozila, ki mu je alkotest pokazal, da je imel 1.2 promila alkohola v krvi. Voznika smo pridržali do streznitve.

V Ločah smo zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi 1,3 promila alkohola. Voznik je imel na vozilu nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Omenjenega voznika smo v nadaljevanju v Klokočovniku še dvakrat obravnavali zaradi kršitve javnega reda in miru. Ker s kršitvami ni prenehal in je žalil občane in jim grozil, smo ga pridržali do streznitve.

Neregistrirano osebno vozilo smo vozniku, ki je vozili brez vozniškega dovoljenja, včeraj zasegli tudi v Rimskih Toplicah.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj