Policijsko poročilo, dne 3. september 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 323 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

O tragični prometni nesreči, ki smo jo danes ponoči obravnavali na avtocesti in v kateri je umrla 13-letna sopotnica v osebnem vozilu smo danes že poročali. To je letos že šesta smrtna žrtev prometnih nesreč na avtocesti na našem območju, skupno osemnajsta.

Poleg omenjene prometne nesreče smo včeraj obravnavali še eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, tri z lažjimi in 20 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo okoli 11. ure obravnavali na Poti na Lavo v Celju, kjer je 46-letna voznica električnega skiroja trčila v stebriček in padla. Pri padcu se je hudo poškodovala.

Padec voznika električnega skiroja smo včeraj obravnavali tudi na območju Dobrne. 71-letni voznik skiroja je padel, ko je zapeljal na bankino in izgubil ravnotežje. Pri padcu se je lažje poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat.

S področja kriminalitete izpostavljamo vlom v stanovanjsko hišo na območju Slovenj Gradca. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel vrednejšo ročno uro.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj