Policijsko poročilo, dne 3. junij 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24. urah poklicalo 230 občanov. 59 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Prometna varnost

Na Polzeli smo zasegli neregistrirano kolo z motorjem vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Vojniku smo nekaj čez 23. uro zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki ni imel vozniškega dovoljenja. Na vozilu so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Voznik je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi dobro promilo in pol alkohola.

Kriminaliteta

Na ulici Tončke Čečeve je neznani storilec v popoldanskih urah vlomil v stanovanjsko hišo. Ukrasti ni uspel ničesar, saj ga je presenetil lastnik, ki se je vrnil domov. Storilec je star med 25 in 30 let, vitek, visok okoli 180 cm, kratko postriženih las. Nosil je svetlo oranžen nahrbtnik. S kraja se je odpeljal s kolesom.

V Paški vasi je lastnik stanovanjske hiše v gospodarskem poslopju zalotil mladoletnega storilca, ki je poskušal ukrasti kolo z motorjem znamke Tomos APN.

Javni red in mir

Okoli treh zjutraj smo v Čečovju pridržali moškega, ki je pijan kršil javni red in mir. Kršitelju smo izdali plačilni nalog.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj