Policijsko poročilo, dne 2. oktober 2019

Včeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje prejeli 274 klicev občanov. V 71. primerih je šlo za interventne dogodke.

Opravili smo oglede dvajsetih prometnih nesreč in zasegli dve vozili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

S področja kriminalitete izpostavljamo nesrečo pri delu, poškodovanje tuje stvari, zaseg konoplje, tatvini dveh koles in dva poskusa vlomov.

Nesreča pri delu - Rogla

Na Rogli smo obravnavali nesrečo pri delu. Zgodila se je nekaj pred deseto uro. Pri delu z manjšim delovnim strojem se je hudo poškodoval 67 letni delavec, ki je med prestavljanjem stroja zapeljal pod drevo, pri tem ga je večja veja udarila skozi odprto okno kabine stroja in ga močno poškodovala po glavi. Poškodovanega so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

Poskus vloma - Rogla

Na Rogli smo včeraj obravnavali še poskus vloma v vikend. Storilcu v objekt ni uspelo vstopiti. Škodo je povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat.

Poškodovanje tuje stvari - Celje

Na Cesti na Dobrovo v Celju je včeraj ponoči neznani storilec poskušal vlomiti v kombinirano vozilo parkirano pred stanovanjsko hišo. V vozilo mu ni uspelo priti, je pa s poškodovanjem zadnjih dvokrilnih vrat lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

Tatvini koles - Šoštanj

V Šoštanju, na Tekavčevi cesti, smo včeraj obravnavali tatvini dveh koles. Kolesi sta bili parkirani in zaklenjeni v kletnih prostorih stanovanjskega bloka.

Poškodovanje vozila - Celje

Na parkirišču Iršičeve ulice v Celju smo obravnavali poškodovanje vozila. Storilec je na osebnem vozilu parkiranem pred trgovino prerezal vse štiri pnevmatike.

Zaseg konoplje – Radlje ob Dravi

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so na območju Ribnice na Pohorju opravili hišno preiskavo in zasegli nekaj sadik konoplje. 44-letnega moškega, ki jo je gojil bodo kazensko ovadili. Poleg omenjenega so manjšo količino posušene konoplje včeraj zasegli še 18-letnemu domačinu.


Foto: PU Celje


Foto: PU Celje

Komentiraj