(PREKLIC ISKANJA) Pogrešan Alberto Ivić je včeraj parkiral avto nato pa zmeden odtaval

Preklic iskanja

PU Celje preklicuje iskanje Alberta Ivića. Danes, 5. julija 2019, so ga živega in v dobrem fizičnem stanju našli v kamnolomu v Poljčanah.

Policija se zahvaljuje se za vse objave, delitve,. na podlagi katerih so jim občani posredovali več koristnih informacij, ki so pripomogle k najdbi pogrešanega.


Pretekla objava:

Občanka je danes obvestila policijo o tem, da je sinoči v Podpeči ob Dravinji, v bližini njene stanovanjske hiše, opazila parkirano osebno vozilo znamke Škoda Fabia in starejšega moškega, ki je deloval zmedeno in je peš odšel v smeri Zbelovega.

Danes zjutraj je ob vozilu našla dokumente na ime Alberto Ivić in korekcijska očala ter nas o tem obvestila. Z zbiranjem obvestil so ugotovili da je omenjeni državljan Republike Avstrije in Republike Hrvaške. V Republiko Slovenijo je vstopil včeraj. Od doma v Avstriji je odšel pred približno tremi tedni.

74-letni Alberto Ivić je oblečen v majico s kratkimi rokavi rdeče barve, kratke hlače in obut v natikače.

Policija prosi vse, ki so ga opazili, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenske Konjice 03 757 57 50 oziroma na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko Policije 080 12 00.

Komentiraj