Vse je samo šov in nič več od tega #video

Zala Kralj in Gašper Šantl, mlad glasbeni par, ki ljudstvu z glasbo oddaja nedolžno sporočilo ljubezni in medsebojnega sprejemanja, je morda ravno tisti primer vzora, po katerem se je potrebno zgledovati.

V finalu smo!

Po skupnih glasovih evrovizijskih gledalcev in žirantov se je Slovenija z včerajšnjim nastopom Zale Kralj in Gašperja Šantla v Tel Avivu uvrstila v finale. Po njuni napovedi, sta se po nastopu že pripravljala na težko pričakovani oddih od evrovizijske evforije, kateri pravita kar "cirkus", ob enem pa poudarjata, kako počaščena sta, da sta lahko s pomočjo poslušalcev, del nečesa tako velikega. Ni več mit, da sta s svojo glasbo in prav posebno energijo očarala mnoge širom sveta, to sta včeraj tudi zapečatila. Dober primer so njuni profili socialnih omrežij, ki so preplavljeni s pozitivnimi komentarji iz različnih delov sveta; odločno napovedujejo naslednjo Evrovizijo kar v Ljubljani.

Videti je, da sta njun uspeh in medijska pozornost nehote presegla osebne želje in pričakovanja, vse skupaj pa samo še raste. Mlad glasbeni par, ki ljudstvu z glasbo oddaja nedolžno sporočilo ljubezni in medsebojnega sprejemanja, je morda ravno tisti primer vzora, po katerem se je potrebno zgledovati.

"Želiva si biti del nečesa, kjer je glasba v ospredju in ne le šov," je prikupen glasbeni par naznanjal skozi intervjuje. V spodnjem videu si oglejte intervju po vstopu Slovenije v evrovizijski finale.

Spodaj, Zala Kralj in Gašper Šantl iskreno o neiskreni Evroviziji.

Oglejte si tudi Velenjcan.si VIDEO INTERVJU z Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom, po tem, ko sta nedavno nazaj nastopala tudi v Velenju.

Komentiraj