To nedeljo navijamo za Velenjčana - Slovenija ima talent

Od septembra dalje v Sloveniji poteka že 8 sezona enega najbolj priljubljenih šovov Slovenija ima talent, kjer vsako nedeljo občudujemo talente iz vseh koncev države. Seveda pa tudi v tej sezoni ne manjka talentov iz Velenja in okolice. 

V polfinalnih oddajah smo dosedaj lahko spoznali 19-letno Velenjčanko Anjo Vodušek. Simpatična študentka Akademije za glasbo je s svojim petjem navdušila gledalce, a ji je na koncu za las ušel finalni oder.

Predstavil se nam je tudi 27-letni Šoštanjčan Sebastjan Spital, ki v svojih stand up nastopih govori tudi o njegovi usodi. Sebastjana je namreč pri 19. letih doletela anevrizma, zaradi česar so mu pripisali le 15 odstotkov možnosti za preživetje. Sebastjan je borec in s svojimi nastopi je želel sporočiti: "Kjer je volja, tam je pot. Če pa poti ni, moraš situacijo nujno pogledati z bolj pozitivne perspektive."

V prvi polfinalni oddaji smo spremlajli Tila Čeha iz Lokovice (Šoštanj). 23-letni ljubitelj domače glasbe je vzdušje v polfinalu dvignil z miksom slovenskih glasbenih uspešnic, a žal tudi on ni prejel vstopnice za finale.

Prav tako v prvi polfinalni oddaji je nastopila skupina Cantare, del katere je tudi Luka Zajc iz Vinske Gore. Ta je sicer član ansambla Zadetek, a je tokrat nastopil v štiriglasni vokalni skupini Cantare.

V finale pa se je uspelo uvrstiti 27-letni Maši Ferme iz Žalca, ki velja za pravo mojstrico obroča. Pred nami je še nastop 34-letne raperke Nushy, ki prihaja iz Raven na Koroškem.

To nedeljo pa zagotovo navijamo za 36-letnega Velenjčana Miroslava Gavrića, ki se lahko pohvali z zelo posebnim in nenavadnim talentom – skakanjem s kolebnico. Radovedno čakamo, kaj vse nam bo v nedeljo, 28. 11. 2021, ob 20. uri na programu POP TV, pokazal.

K navijanju in glasovanju je na socialnih omrežjih pozval tudi Premogovnik Velenje. Miro Gavrić je namreč zaposlen v hčerinski družbi HTZ Velenje kot vzdrževalec vodnih aparatov in priprave filtracijskih sistemov.

"Sam treniram šestkrat na teden po eno uro in pol, včasih tudi več. Treninge izpuščajo tisti, ki nimajo samodiscipline. Za polfinale sem se pripravljal enako kot za avdicijski nastop. Vaja, vaja in še enkrat vaja," je za 24 ur povedal Miro Gavrić.

Dodaten zagon pa mu bo zagotovo dal tudi njegov sin Oskar, katerega sta pred nekaj dnevi na svet pozdravila s soprogo. Česitke Miro in navijamo zate v nedeljo!

Komentiraj