Spoznajte interaktivni delovni zvezek za otroke "EKSPEDICIJA KORONA 2020"

Čas v katerem smo se znašli je vplival tudi na naše najmlajše in da bi otroci bolje razumeli ukrepe, ki jih je prinesla epidemija sta sestri - otroška klinična psihologinja in psihoterapevtka Klára Veselská ter scenaristka in režiserka Alice Čop, ki že 18. leto vodi Lutkovno gledališče Velenje, ustvarili terapevtsko pravljico O hudobnem zmaju Koronarju in kako so ga ljudje s skupnimi močmi premagali. Več o zgodbi TUKAJ.

Sedaj pa sestri, skupaj z otroško psihologinjo Mgr. Dominiko Kociánova, predstavljata interaktivni delovni zvezek za pomoč otrokom in njihovim staršem. Zvezek je namenjen otrokom od 6 do 12 leta in predstavlja nekakšno kroniko tega časa, del katere pa so tudi metode za pomiritev in stabilizacijo otrok, ki jih psihologi uporabljajo med terapijami, a so izvedljive tudi v domačem krogu. 

V orginalu je delovni zvezek napisan v češčini. V slovenščino ga je pomagala prevesti Noemi Čop, ki ga je prevedla tudi v angleščino. Grafična obdelava pa je delo Žige Amana.

Do delovnega zvezka lahko brezplačno dostopate s klikom TUKAJ (PDF). Ali pa spodaj prelistate galerijo fotografij. Zvezek kopirajte, delite, širite in predvsem uporabljajte.

Galerija Fotografij

Komentiraj