Po cvetje, aranžmaje in darila v Cvetličarno Meta

Bioshoper Oglas
Bioshoper Oglas

Tokrat vam predstavljamo cvetličarno in darilno trgovino Meta, ki se nahaja v Starem Velenju. Lokalno podjetje, ki deluje že 27 let, vseskozi hodi v korak s časom in skrbi za zadovoljstvo svojih strank.


(Cvetličarna in darilna trgovina Meta, Stari trg 24, 3320 Velenje)

Začetki cvetličarne in darilne trgovine Meta segajo v leto 1993, ko so po prvi obnovi Starega Velenja pričeli z obrtno dejavnostjo. Od takrat pa do danes, ko doživljamo novo obnovo starega mestnega jedra, so vedno zrli v prihodnost pozitivno, se trudili za zadovoljstvo strank, spremljali novosti na vseh področjih in širili prodajni asortiman. Ta danes obsega: rezano cvetje, lončnice, šopke in cvetlične aranžmaje za vesele in žalostne dogodke, nagrobne sveče vseh vrst od klasičnih do ekoloških, vse za krst, darila iz keramike, stekla in preko 1400 različnih darilnih bonov.

"Vsa darila, pri nas kupljena in s seboj prinesena, lepo aranžiramo. Na željo stranke vse izdelke tudi dostavimo. Skratka naš cilj je vedno zadovoljna stranka, ki se rada vrača," pravijo v cvetličarni in darilni trgovini Meta.

E-pošta: metka.miklavzina@gmail.com
Tel: 03/586 92 51 ali 041/318-018
Facebook: @cvetlicarnameta


V časih, ko se obdarujemo in si zadajamo nove cilje, vas vabimo k pregledu nekaj lokalnih ustvarjalcev, ki gradijo zdravo podobo našega mesta Velenje in okolice: Kam po darila in nove izzive v lokalnem okolju?.

Komentiraj