Search
Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, dne 9. julij 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 249 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih. Kriminaliteta ...

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 249 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih.

Kriminaliteta

Včeraj smo bili obveščeni, da je bilo v Žalcu, v času zadnjih dveh dni, ukradeno osebno vozilo znamke Renault Captur, registrskih številk CE GZ-545, letnik 2015, kovinsko sive barve. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču Bevkove ulice.

Sinoči smo bili obveščeni, da je bilo v zadnjih par dneh vlomljeno v stanovanjsko hišo v Završah pri Grobelnem. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase in ukradel več nakita.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Vojniku. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je gotovino, ročne ure ter več steklenic alkoholnih pijač.

Danes okoli enih zjutraj smo v Podčetrtku obravnavali vlom v trgovino z gradbenim materialom. Storilec je v trgovino vlomil skozi kovinska vrata na zadnji strani objekta. Ukradel je kuverto z gotovino in menjalni denar.

Okoli štirih zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Erjavčevi ulici v Celju. Vlomilca sta pregnala lastnika, ki ju je zbudil ropot, ki ga je povzročil z vlamljanjem. Ukrasti ni uspel ničesar.

Na Efenkovi ulici v Celju smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je lastnikom škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

V Draži vasi smo včeraj obravnavali vlom v prostore podjetje. Po do sedaj zbranih podatkih ni storilec ničesar ukradel.

Izpred trgovskega centra v Celju sta včeraj neznana ženska in moški ukradla kolesi znamk KTM in Canyon. Obe kolesi sta črne barve.

Tatvino kolesa smo včeraj obravnavali tudi v Velenju. Gre za kolo znamke Kilimanjaro, črno sive barve z rdečim napisom. Kolo je bilo zaklenjeno v kolesarnici stanovanjskega bloka n Koželjskega ulici.

Prometna varnost

Včeraj popoldne so nas iz Splošne bolnišnice Celje obvestili, da pri njih išče pomoč kolesar, ki je v dopoldanskih urah s kolesom padel v Vitanjskem Skomarju. Kolesar se je lažje poškodoval.

V Žalcu smo včeraj mladoletniku zasegli kolo s pomožnim motorjem.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj trikrat ukrepali v zasebnih in dvakrat v javnih prostorih,

Ilegalni prehod državne meje

Na območju Policijske postaje Rogaška Slatina smo včeraj obravnavali državljana Kosova, za katerega je razpisan ukrep prepoved vstopa na schengensko območje. Državljan Kosova je ilegalno vstopil v Slovenijo. Po opravljenih postopkih ga bomo predali hrvaškim varnostnim organom.


 

Več novic

Družba

Velenjska občina nadgrajuje komunalno ureditev v Vinski Gori

Na območju krajevne skupnosti Vinska Gora je opaziti izrazit porast prebivalstva, zato so v Mestni občini Velenje že pred časom postavili nov vrtec in začeli urejati komunalno infrastrukturo; zgradili so...
Šport

Včeraj je v Velenju potekala razglasitev športnikov leta 2023 #foto #video

Včeraj, 04. aprila, je v Velenju potekala prireditev Športnik leta 2023 v Mestni občini Velenje, ki ga je organizirala Športna zveza Velenje. ...
Šport

Nogometaši Rudarja včeraj slavili zmago proti ekipi iz Sežane

Včeraj je na mestnem stadionu Ob jezeru potekala tekma med domačo ekipo NK Rudar Velenje in gostujočim moštvom Nogometnega kluba Tabor Sežana. ...
Obvestila

Obvestilo: Kolesarska steza proti Mislinji še vedno ZAPRTA

Kolesarska steza proti Mislinji je zaradi odpravljanja pomanjkljivosti še vedno zaprta. ...

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 9.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Stantetove 18-32 in Šaleka 6-25 v četrtek, 18. 4. 2024, od 8.00 do 15.00, prekinjena dobava toplotne energije zaradi...
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 14.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....

Zadnje osmrtnice

Ivanka Kaš

Marija Likeb

Bogomir Krajnc

Velenjcan copyright © 2023