Obveščanje o dogodkih (SPIN)

Avtomatično posodobljene informacije o dogajanju v naši okolici (Ministrstvo RS za obrambo).

NESREČE V PROMETU (22.06.2018 13:45)

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 13.27 je traktorist v bližini Žičke kartuzije, občina Slovenske Konjice, zapeljal preblizu roba cestišča v obcestni jarek, kjer je obstal naslonjen na drevo. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali mesto nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP, ki so nato traktorista odpeljali na preventivni pregled v ZD Slovenske Konjice.

NESREČE V PROMETU (22.06.2018 13:02)

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 11.31 je prišlo v Bukovžlaku, občina Celje, do zdrsa osebnega vozila s cestišča v obcestni jarek, kjer je obstalo prevrnjeno na streho. Gasilci PGE Celje so nudili protipožarno zaščito, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo odpeljali v SB Celje.

NESREČE V PROMETU (22.06.2018 12:57)

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 10.16 so gasilci PGE Celje posredovali v Štorah, kjer je voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in trčil v hišo. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulator, posuli z vpojnim sredstvom razlite motorne tekočine in nudili pomoč reševalcem NMP, ki so poškodovano osebo prepeljali v SB Celje.

NESREČE V PROMETU (22.06.2018 09:54)

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 9.17 sta na cesti Arja vas–Velenje pri partizanskih grobovih v občini Velenje trčili tovorni vozili. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so do prihoda policije zavarovali kraj dogodka in poskrbeli za požarno varnost. Reševalci NMP Velenje so enega laže poškodovanega voznika oskrbeli na kraju dogodka.

NARAVNE NESREČE (22.06.2018 07:00)

Močan veter - vetrolom
Ob 6.02 se je zaradi močnega vetra na cesto Jurklošter–Rimske Toplice v Brodnicah v občini Laško podrlo drevo. Gasilci PGD Rimske Toplice so podrto drevo razžagali in odstranili s cestišča.