Domov Svetovalci

Postani Svetovalec

V sklopu ponudbe pridobite lasten profil z izpostavljenimi strokovnimi vprašanji in odgovori. Profil prišteva tudi enostavno administracijo, kjer samostojno upravljate s prejetimi vprašanji.

Do lastnega profila oz. up. računa imate neomejen dostop. Zunanjemu svetu je profil dostopen pod unikatnim URL-jem (primer: www.velenjcan.si/@strokovnjak), na podlagi česar ga lahko tržite kakor želite. Profilno fotografijo pa lahko zamenjate kadarkoli.

O vsakem novo prejetem vprašanju ste kot prijavljen uporabnik obveščeni v sekciji “Obvestila”.
Dokler na sveže prejeto vprašanje ne odgovorite, je prikazano samo vam v administraciji profila. Prejeto vprašanje imate možnost izbrisati ali pa nanj odgovoriti. Ko je na vprašanje odgovorjeno, program avtomatično obvesti uporabnika o odgovoru ter odgovorjeno vsebino prikaže javno tudi na portalu.

Aktivni smo tudi na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter, kjer seveda poskrbimo, da vaš profil in odgovorjena vprašanja ne ostanejo skrita. Vaš profil vsebuje tudi števec, ki šteje unikatne uporabnike, ki so interaktirali z vašim profilom, za vaš boljši občutek poslovanja.

Vaš profil podeduje funkcionalnost navadnega profila, kar pomeni, da niste prikrajšani od nikakršne interaktivnosti na portalu. Kvečjemu je vaše ime, recimo v komentarjih, prikazano drugače od ostalih uporabnikov za vašo večjo izpostavljenost.

Preventivno preprečujemo tudi najbolj pogoste napade za pojav vsiljene pošte, ravno zaradi domačega počutja uporabnikov na portalu. Zato je tudi vaša forma za prejem vprašanj v profilu, dodatno zaščitena.

V primeru povpraševanja nas kontaktirajte na spodaj navedene kontaktne podatke.
OGLAŠEVANJE NA www.velenjcan.si


KONTAKT:

Komerciala, Emanuel R.
  marketing@vilang.co
 
070 776 477

Direktor, Ervin S.
  info@vilang.co
 
070 929 247