Nova franšizna trgovina SPAR partner Nazarje

Viniles

Trgovina Tuš na Savinjski cesti 1 v Nazarjah je zaprla svoja vrata in odstopila mesto novi franšizi trgovine Spar. V občini Nazarje bo podjetje Panatop d.o.o. v sodelovanju s SPAR Slovenija v četrtek, 12. julija 2018, ob 10. uri odprlo novo franšizo.

"Franšizna trgovina SPAR partner Nazarje se razteza na 300 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej bo skrbelo 6 zaposlenih, na voljo pa bo tudi 25 parkirnih mest. Franšizna trgovina SPAR partner Nazarje ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, tj. sveži ponudbi kruha in pekovskega peciva, pisani ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev ter širokemu izboru različnih vrst mesnin in sirov," sporočajo iz SPAR Slovenija.

Trgovina bo odprta od ponedeljka do petka od 7.00 do 20.00, ob sobotah od 7.00 do 15.00 in v nedeljo od 7.30 do 12.00.

V kraju Nazarje kjer je okoli 880 prebivalcev imajo v bližini tri franšizne trgovine; Mercator, Eurospin in sedaj tudi Spar. Tudi v sosednji občini Mozirje pričakujejo po neuradnih podatkih gradnjo nove franšize Lidl poleg obstoječih, Mercator, Tuš in Hofer.

Komentiraj /