Policijsko poročilo, dne 6. december 2017

Viniles

Prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami – Lahomno, Zbelovska gora

Včeraj, nekaj pred deveto uro dopoldne, smo izven naselja Lahomno, obravnavali prometno nesrečo v kateri se je huje poškodovala 19-letna voznica osebnega vozila. 19-letnica je vozila iz smeri Šentruperta proti Laškem. V levem, nepreglednem ovinku se je umaknila neznanemu terenskemu vozilu, srebrne barve, katerega voznik je pripeljal nasproti. Pri umikanju je voznica zapeljala z vozišča na travnik in trčila v drevo. V trčenju se je hudo poškodovala. Neznani voznik, neznanega tovornega vozila, je s kraja prometne nesreče odpeljal, ne da bi voznici nudil pomoč.

Okoli devete ure smo prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami obravnavali tudi v Zbelovski gori, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, kjer je 48-letni voznik kolesa z motorjem padel na poledenelem vozišču. Pri padcu se je huje poškodoval.

Vloma v stanovanjski hiši – Radeče in Nova Štifta

V Radečah smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Vlomilec, ki je v hišo vlomil skozi balkonska vrata, je ukradel gotovino in nekaj kosov zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Novi Štifti, na območju Policijske postaje Mozirje. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel več kosov zlatnine.

Tatvina goriva - Lopata

Na avtocestnem počivališču Lopata smo obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je iz rezervoarja madžarskega tovornega vozila ukradel dobrih 300 litrov nafte.

Tatvina plinskih jeklenk - Frankolovo

Na Frankolovem je neznani storilec, iz ograjenega prostora trgovine, ukradel 18 plinskih jeklenk.

Vlom v gostinski lokal - Udmat

V Udmatu, na območju Policijske postaje Laško, smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Iz gostinskega dela objekta je storilec ukradel več aluminijastih vrat, iz pomožnega objekta ob lokalu pa kotno brusilko in starejši aparat za točenje piva.

Tatvina kolesa - Velenje

Iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Kersnikovi cesti v Velenju je neznanec ukradel moško kolo znamke Deimont.

Komentiraj /